Za Koga Je WordPress Web Stranica

Za koga je wordpress web stranica
Za koga je WordPress web stranica

Za Koga Je WordPress Web Stranica? Za sve one koji žele da povećaju svoju online prisutnost ali i povećaju profit svoje tvrtke. Na svijetu trenutno ima preko 1.8 milijardi aktivnih web stranica što je jasan pokazatelj koliko je internet postao moćan poslovni alat.

Promocije proizvoda i usluga putem interneta su postala svakodnevica a znate li da 81.7% korisnika prije kupnje najprije ode na internet pretraživače?! Zašto onda i vi ne biste imali osobnu WordPress web stranicu i tako na ponudu stavili svoje proizvode i usluge?! Inače WordPress kao platforma za kreiranje web mjesta sa 41% udjela na tržištu jasno pokazuje tko je trenutni lider.


Aktuelno! – WordPress: Kreiranje Web Stranica brzo i kvalitetno


Piše: Almir Đuhera

Dakle, WordPress web stranice su jednostavan, pristupačan i veoma prilagodljiv način za izgradnju vaše online prisutnosti. Želite li rast povjerenja u vašu tvrtku ali i povećanje profita onda su WordPress web stranice sjajan alat kojim ćete privući pozornost klijenata ka vašoj tvrtci?!

Za Koga Je WordPress Web Stranica

Kome Koristi WordPress Web Stranica

Sada hajde da vidimo kome koristi WordPress web stranica. WordPress web stranica je izvrstan autoput sa bezbroj komunikacijskih putova koji su otvoreni i služe za dobrobit kako onih koji se služe tim putovima (klijenti, kupci, posjetitelji…) kao i onima koji su te putove gradili (tvrtkama, malim, srednjim, velikim, kreativcima, filozofima, piscima, blogerima, fotografima, bioenergetičarima, itd.).

Dakako, i onima koje te putove održavaju urednim (hosting kuće, programeri, dizajneri, itd.). Dakle, mnogo je onih kojima kvalitetno izgrađena i održavana WordPress web stranica donosi korist.


Zanimljivost! – Znate li da je 2009.godine bilo manje od 250 miliona web stranica


Zašto trebate WordPress web stranicu

Znate li podatak da u Bosni i Hercegovini 97.1% domaćinstava posjeduje mobilni aparat a da 95% domaćinstava posjeduje televizor? Uzmimo u razmatranje i podatak da u mnogim zemljama pristup internetu ima preko 80% domaćinstava i da dvije trećine svjetske populacije koristi internet, ne čini li vam se sada bitno vaše prisustvo na internetu kroz vaš prozor u svijet i izlog vaših proizvoda i usluga koji se zove WordPress web stranica sa jasno naglašenim imenom po vašem izboru (Ime domene)

Za Koga je WordPress Web Stranica


Prije negoli kažemo za koga je web stranica malo statistike da damo koja govori o važnosti online prisustva: Znate li da su Azija i Europa, na prva dva mjesta u vrhu svjetskih geografskih regiona po broju korisnika interneta. Azija sa 54.2% i Europa sa 13.9% čine jezgro internet svijeta. (Podaci – Internet Stat World)

Zato ako ste mala tvrtka učinite da web stranica bude vaša unikatna digitalna vizitka. Ako ste bloger, kvalitetnim tekstovima istaknite se na internetu kroz blog koji će privući pažnju publike. Ako ste fotograf, izložite vaše fotografije kroz web stranicu koja postaje izlog vaši fotografskih radova, neka vaše fotografije budu primjećene.

Dakako, svako tko prodaje proizvode i usluge također će uvidjeti benefite koje će mu s vremenom donijeti stabilna i jedinstvena WordPress Web Stranica.

U slučaju da ste zainteresovani za izradu WordPress Web Stranice budite slobodni kontaktirati nas.

Vrijeme je za akciju: Kontaktirajte nas danas i ostvarite snove o web stranici po vašem ukusu. Kliknite na gornje dugme, tu smo da vas podržimo na vašem online putovanju Kontaktirajte nas!


Posted

in

by

Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *