Ovdje vaš osobni asistent

S punim povjerenjem povežimo se. Ovdje vaš osobni asistent
S punim povjerenjem povežimo se. Ovdje vaš osobni asistent Altaj

POZDRAV SVIJETE!

Ovdje vaš osobni asistent Altaj! Dobrodošli na blog asistenta koji će vas svojim pričama provesti kroz zanimljive staze kreiranja web stranica oslikanih kroz vještine grafičkog dizajna, web dizajna te uz korištenje alata vrlo utjecajnoga digitalnog marketinga za promociju.

Preporučujemo da posjetite našu Bazu znanja koja sadrži korisne linkove koji vode do top stranica koje govore o grafičkom dizajnu, digitalnom marketingu, web dizajnu i savjetodavnoj podršci. U bazi znanja, također pronaći ćete članke ali i video sadržaj na navedene teme.

Baza znanja sa vremenom će biti sve bogatija. Možete dati i vi doprinos ako želite. Tako da ako imate prijedlog kvalitetnog sadržaja kojeg bismo trebali postaviti, budite slobodni kontaktirati nas.

Kvalitetan i koristan sadržaj kojeg dostavite a mi prihvatimo, nagrađujemo u skladu sa našim promišljanjima, vrijednostima te na način na koji mi to odlučimo..

Vrijednosti koje podstičemo su:

Jedinstven sadržaj
Transparentan rad
Cjeloživotno učenje
Posvećenost klijentu
Motivacionu podršku
Otvorenost komunikacije

Vještine koje posjedujemo:

Vođenje bloga
Kreativno pisanje
Display marketing
Psihološka podrška
Sadržajni marketing
Pisanje Marketinga plana
Vođenje društvenih mreža
Kreiranje WordPress sajtova

Ovdje vaš osobni asistent Altaj

Ovdje vaš osobni asistent Altaj uz kojeg ćete na kreativan način doći do web stranice sa kojom ćete vaš mali biznis podići na viši nivo. Time ćete na originalan način približiti vaše proizvode i usluge cijenjenim kupcima i klijentima.

Također, ako ste bloger, slobodni umjetnik, pjesnik, slikar, muzičar, freelancer, itd, za vas ćemo kreirati zanimljive web stranice koje odgovaraju vašim potrebama sa kojom ćete vaše radove približiti vašoj publici

Na prijateljski način pristupamo svim našim klijentima kako bismo stvorili uzajamno povjerenje ali i kreirali ambijent otvorene komunikacije koja je vrlo bitna karika pri kreativnom kreiranju novih web stranica.

“Altaj” – Osobna asistencija

● Vaša web stranica
● Marketing podrška
● Sponzorirani članak
● Savjetodavna podrška
● Održavanje web stranica
● Vođenje društvenih mreža

Zašto biste trebali imati web stranicu

Tradicionalni pristup poslovanju je u redu. No kako živimo u digitalnom dobu savjetujemo najtoplije da ne zapostavljate potencijale u povećanju prihoda kroz online poslovanje.

Zašto je važno da imate web stranicu, pogledajte prednosti u nastavku:

Web stranica je vaš izlog
Dodir sa novim klijentima
Veća vidljivost vašeg brenda
Dobivate direktan feedback od klijenata i kupaca

Kako biti uspješan u poslu uz potrebne resurse! Radite PAMETNO, a ne teško kako nas uče da bi trebalo. Raditi teško je pogrešan odabir, slažemo li se?!


Posted

in

by

Comments

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *